Hur man målar så att en möbel ser fallfärdig ut – How to make a furniture look dilapidatedI den här videon visar jag hur man får en gammal dörr (möbel) att se så gammal ut att den nästan känns fallfärdig. Jag är riktigt nöjd med resultatet – vad tycker du?!

Jag använder mig av flera olika tekniker när jag jobbar i färglagren, jag skrapar och slipar. Jag använder mig utav Hemp Oil Resist, krackelering, jag tonar ut färgerna så att de smälter ihop på sina ställen… ja. Titta själva, det är mycket på gång på den här dörren!

ENGLISH:
In this video I show how to make an old door (furniture) to see that old out that it almost feels ramshackle. I’m really happy with the results – what do you think?!

I use several different techniques when I work with the paint layers, I’m scraping and sanding. I ‘m using Hemp Oil Resist, crackle effect, I fade out the colors so that they melt together in some areas… Well, take a look, there is a lot going on this door!

source

20 Comments

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.